branding & drukwerk

branding
asv fine jewellery

project showcase

Art Deco
Betrouwbaar
Authentiek

Handgemaakt
Feestelijk
Ongedwongen
Enthousiast

vibe

diensten

Brand Design Traject
Drukwerk
VIP Dag

branche & locatie

Goudsmit in Haarlem

asv fine jewellery

klant

crafted with care

made with love

Ik geloof in een complete merkbeleving voor jouw klanten, een sfeervolle website met een custom feel dompelt jouw droomklant onder in jouw merk en zorgt dat ze zich meteen thuisvoelen. Of je nou op zoek bent naar (re)branding, een dag 1:1 designhulp of een custom website; ik help je met het bouwen van je droommerk.

your brand deserves an upgrade!

Sluit jouw huidige merk nog niet volledig aan bij jouw kernwaarden, droomklant en toekomstplannen?

kind words

lieve woorden

/ powerment studio

Marga van der Tol

Lisa weet strategie en creatie heel goed te combineren. Voor de Powerment Studio heeft Lisa een sterk logo weten te ontwerpen die perfect het concept en de merkstrategie ondersteunt. Met een custom website heeft ze het concept weten te versterken. Niet alleen is ze strategisch en creatief, maar ook procesmatig krijg je alles uitgewerkt en zijn de opleveringen tot in detail en naar verwachting. Al met al een hele fijne samenwerking in de opbouw naar een sterk merk!

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Lisa heeft geleverd, het is doordacht, verzorgd, uitgebreid en origineel. Dankzij haar expertise heeft mijn branding en daarmee mijn bedrijf echt een boost gekregen. De samenwerking die ze heeft met Marije maakt dat ik me echt ontzorgd heb gevoeld en ik me kon focussen op mijn eigen bedrijfsvoering.

/ VAKOPRICHTER MEISJESCOACHING

elske kolkman

/ VIAVIEV & RESTAURANT LE JARDIN

vivian lips

Samenwerken met Lisa was heel fijn! Ze heeft voor Le Jardin een mooie rebranding weggezet en dit ook doorvertaald naar een nieuwe website. De combinatie tussen huiselijk, bourgondisch en luxe heeft ze goed aangevoeld en doorvertaald. Lisa schakelt snel waardoor het project vlot verliep.

volg knapper design

┬ęcopyright 2019-2024 - knapper design