branding & webdesign

bekijk aanbod

op naar een superknap merk!

 aanbod voor branding
& webdesign

hiermee kan ik je helpen

een huisstijl
met sterke merkstrategie

complete
branding

bekijken

een complete huisstijl +
brand shoot

branding + brand shoot

bekijken

een complete huisstijl +
custom website

branding + website

bekijken

let's do this

Vanuit een sterke merkstrategie ontwikkelen we samen een huisstijl voor jouw merk. Met deze gloednieuwe branding is het straks altijd liefde op eerste gezicht met jouw droomklant. Hieronder lees je wat we gaan doen:

6 weken
complete branding

het brand
design traject

dit gaan we doen:

dit gaan we doen

1. merkstrategie

het stappenplan

2. brand moodboard

3. hoofdlogo

4. branding

5. add-on: designs

Eerst wil ik alles over jou en je bedrijf weten! Bij mij krijg je geen vragenlijstje per mail waarop je zelf mag invullen. Nee, wij gaan samen de diepte in om tot de echte kern te komen. In een fysieke (of online) 1:1 strategiesessie gaan we samen op zoek naar de kern van je merk.

dit gaan we doen

1. merkstrategie

het stappenplan

2. brand moodboard

3. hoofdlogo

4. branding

5. add-on: designs

Alles wat we hebben behandeld komt samen in de merkstrategiepresentatie. Daarin staan o.a. je Why, How and What beschreven, een profiel van je droomklant en ik eindig met een spetterend brand moodboard. Dit moodboard dient als basis voor de rest van jouw visuele identiteit!

dit gaan we doen

1. merkstrategie

het stappenplan

2. brand moodboard

3. hoofdlogo

4. branding

5. add-on: designs

This is where the magic happens! Met de merkstrategie en het hoofdlogo als basis werk ik jouw complete branding uit. Ik behandel o.a. sublogo's, het kleurpalet, typografie, illustraties, patronen wat samenkomt in het Brand Book. Als je helemaal happy bent, lever ik de complete huisstijl op in een overzichtelijke map. Hierin vind je alle essenti├źle bestanden die jij nodig hebt om online te gaan shinen met je merk!

dit gaan we doen

1. merkstrategie

het stappenplan

2. brand moodboard

3. hoofdlogo

4. branding

5. add-on: designs

Nu we samen een sterk merk hebben gebouwd, is het tijd om deze met de buitenwereld te delen! Na het Brand Design Traject kun je daarom kiezen om verschillende designs door mij te laten maken. Denk aan een uniek webdesign, visitekaartjes, een online weggever of social media templates! The sky is the limit!

- Kleurpalet
- Fonts & Typografie
- Illustraties & Patronen
- Brand Book

- Merkstrategie
- Brand Moodboard
- Hoofdlogo
- Sublogo's & Brand Marks

dit gaan we maken

de onderdelen
van jouw huisstijl

eindproducten
brand design traject

dit wil ik!

contact opnemen

spice it up!

Dit pakket bestaat uit het Brand Design Traject van hierboven, met een prachtige brand shoot van Marije Kocken erbij! Zo heb je alles om jouw bedrijf online te laten shinen.

BRAND DESIGN TRAJECT
+ BRAND SHOOT

boost your
brand pakket

add-on

Dit pakket bestaat uit het Brand Design Traject van hierboven, met een unieke Showit website erbij. Jouw gloednieuwe huisstijl komt tot leven op een prachtige, converterende website.

branding & 
custom website

BRAND DESIGN TRAJECT
+ CUSTOM WEBSITE

contact opnemen

Een hele of halve dag samen met mij aan de slag voor alle design to do's die je al maanden aan het uitstellen bent. Dat is de VIP design dag!

een dag samen
jouw design to
do's afwerken?

bekijk VIP design dag

vertel iets over je project

hoe heb je ons gevonden?

je emailadres

je achternaam

je voornaam

je instagram

Dankjewel voor je berichtje!
we proberen binnen een dag te beantwoorden.

of heb je nog een vraag?

klaar om jouw merk tot leven te brengen?

kind words

lieve woorden

/ o-life coaching

Anka Tannemaat

Ik heb erg veel toffe reacties gehad op mijn branding en ik ben er dan ook erg trots op! Je hebt me positief verrast met de richting die je hebt gekozen voor het ontwerp. Ik vind het krachtig, persoonlijk en erg professioneel er uitzien! Mooi hoe jij 'mijn olijfboom' creatief op eigen wijze erin hebt verwerkt. Ik wil je bedanken voor de professionele en persoonlijke samenwerking, met een resultaat waar ik heel trots op ben!

/ ASV FINE JEWELLERY

Anouk van Veenendaal

Het contact met Lisa was super fijn. In een gezellig gesprek hebben we het samen gehad over mijn bedrijf en wat ik hiermee wil uitstralen. Hierna is Lisa aan de slag gegaan met het ontwerp traject waarmee ze me elke keer wist te verrassen. Tussendoor werd ik goed op de hoogte gehouden en was er ruimte voor overleg. Aan het eind van het traject zijn we tot een prachtig resultaat gekomen dat perfect bij mij en mijn merk aansluit. 

lieve woorden

/ giullia & Co

Maaike van Spaandonk

Het contact tijdens het traject was ook heel fijn. Als ik vragen had kreeg ik binnen 24 uur een reactie. Ik voelde mij vrij om mijn mening te geven als iets niet naar wens was. Dit pakte Lisa ook erg goed op en werkte de feedback altijd uit. Ik vond het vooral fijn dat Lisa extra service gaf door, altijd met ons mee te denken. Dankzij Lisa hebben we nu een prachtige branding waar wij erg blij mee zijn!

lieve woorden

Gelukt! je ontvangt nu een mailtje om je emailadres te bevestigen

┬ęcopyright 2022 - knapper design