branding & webdesign studio

Zet je waardevolle bezoekers om tot kopers met een converterende website waar ze zich direct thuisvoelen.

een prachtige leads & sales machine

dat moet en kan anders!
Je hebt je huidige website al een tijdje, maar vanaf dat 'ie live stond voelde jij al dat dat deze veel beter en slimmer kon. Je branding komt niet optimaal tot z'n recht en je had meer verwacht van de resultaten.

Je krijg wel bezoekers, maar ze haken snel af omdat ze zich vervelen of verward zijn. Ze kwamen je merk tegen op je socials en waren zeer geïnteresseerd. Maar je website is een anticlimax en ze voelen zich gecatfished, nemen geen actie en klikken weg.

Je werkt er keihard voor om mensen naar je website toe te trekken, hoe zonde is het dan dat je warme leads laat lopen omdat je website je droomklant niet aanspreekt?

bezoekers trekken lukt je wel, maar ze laten kopen nog niet

jij wil een 24/7 lead & salesmagnet

 • Beïnvloed het gedrag van je bezoekers door een slimme flow
 • Zet bezoekers om tot kopers 
 • Levert je waardevolle leads op die écht bij je merk passen
 • Heeft een hoge conversiegraad en verhoogt dus je sales
 • Straalt de kwaliteit en waarde uit die jij je klanten biedt
 • Laat droomklanten thuisvoelen en 'JA!' zeggen op jouw aanbod

een goede website ziet er niet alleen geweldig uit, het:

let's do this

Met je prachtige brand design als uitgangspunt gaan wij samen aan de slag om een prachtige, converterende website te bouwen waar je droomklant 'JA!' op jouw aanbod gaat roepen. We stellen samen vast wat je doelen en wensen zijn en ontwikkelen op basis daarvan een website die wél werkt. Ik ontwerp én bouw de website voor je zodat jij je kunt focussen op al die nieuwe klanten!


4 weken
unieke website
1:1 traject

het custom
website traject

dit gaan we doen

het stappenplan

We starten dit traject met de websessie! Hierin komen we weer samen, on- of offline, en duiken we volledig in jouw merk en bepalen we hoe deze online mag gaan shinen. We behandelen o.a. je bezoeker en hoe we deze tot klant gaan maken en de klantreis die daar dus bijhoort. Ook pakken we je aanbod van diensten en producten erbij en stellen we doelen. Als laatst nemen je specifieke wensen en aangeleverde inspiratie door.

5. lancering

4. ontwikkelfase

3. ontwerpfase

2. functioneel ontwerp

1. webstrategie

Na de webstrategie sessie zet ik de besproken strategie om tot een functioneel ontwerp. Dit is een overzichtelijk model van de structuur van je nieuwe website. Hierin staat welke pagina's we nodig hebben om je doelen te bereiken en welke onderdelen en functies er op elke pagina mogen komen. Zodra dit staat als een huis starten we het ontwerpproces!

5. lancering

4. ontwikkelfase

3. ontwerpfase

2. functioneel ontwerp

1. webstrategie

Ik combineer het functioneel ontwerp, je branding en jouw wensen in deze ontwerpfase tot een spetterende homepagina. Hier zul je al veel designthema's gaan tegenkomen, dus deze zal een mooi idee geven voor de complete site. Zodra deze helemaal naar wens is  ontwerp ik ook de rest van de pagina's voor je. Als deze helemaal klopt starten we met de bouw van je website!

5. lancering

4. ontwikkelfase

3. ontwerpfase

2. functioneel ontwerp

1. webstrategie

Heerlijk deze stap, want het is tijd voor jou om lekker achterover te leunen en mij het werk te laten doen! Achter de schermen start ik met de ontwikkeling van je site in Showit. Ik bouw de complete site voor je uit en deel een previewlink met je waar jij je site ook goed kunt bekijken en we testen 'm samen goed door voor op mobiel en desktop. Als alles netjes klaarstaat is het tijd voor de lancering!

5. lancering

4. ontwikkelfase

3. ontwerpfase

2. functioneel ontwerp

1. webstrategie

We did it! Jouw gloednieuwe website staat nu helemaal voor je klaar, het enige wat jij nog hoeft te doen is deze met de buitenwereld delen. Tijd voor champagne! Kies je voor een big bang of zet je je site stiekem online voor je trouwe volgers? Hoe jij ook wil lanceren, je site zal een magneet zijn voor nieuwe klanten en hengelt nieuwe leads en klanten binnen, ook wanneer jij slaapt op lekker op vakantie bent. Dat is lekker!

5. lancering

4. ontwikkelfase

3. ontwerpfase

2. functioneel ontwerp

1. webstrategie

 • Extra pagina's
 • Wordpress Blog integratie
 • Coming Soon pagina
 • Linkjespagina
 • Nieuwsbrief koppeling 
 • Planning koppeling
 • Alles wat jouw website verder nog nodig heeft!

dit kun je nog toevoegen

 • Showit website incl 6 pagina's
 • Compleet uniek design voor mobile & desktop
 • Basis SEO ingesteld voor elke pagina
 • Informatiepagina's (voorwaarden, 404 & privacy)
 • Uitgebreide check en Showit guide voor livegang

dit krijg je opgeleverd

 • 1:1 Webstrategiesessie
 • Functioneel ontwerp maken
 • Ontwerpen homepage (incl 2x feedback)
 • Ontwerpen complete site (incl 2x feedback)
 • Website ontwikkeling in Showit
 • Oplevering & lancering

dit gaan we doen

dit regel ik voor je

wat er allemaal in dit traject zit inbegrepen

< swipe >

eerdere projecten waar we dol op zijn

crafted with care

made with love

hier komt jouw branding tot leven

Laat je droomklanten direct 'JA!' roepen zodra ze je website zien

Boek je dit traject samen met het Brand Design Traject? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting. Vraag ernaar tijdens een belletje of vul het contactformulier in!

Samen bouwen we de website van je dromen. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Liever eerst een mailtje? Klik hier

Tell me all about your dreams & goals!

klaar om jouw droommerk tot leven te brengen?

kind words

lieve woorden

/ powerment studio

Marga van der Tol

Lisa weet strategie en creatie heel goed te combineren. Voor de Powerment Studio heeft Lisa een sterk logo weten te ontwerpen die perfect het concept en de merkstrategie ondersteunt. Met een custom website heeft ze het concept weten te versterken. Niet alleen is ze strategisch en creatief, maar ook procesmatig krijg je alles uitgewerkt en zijn de opleveringen tot in detail en naar verwachting. Al met al een hele fijne samenwerking in de opbouw naar een sterk merk!

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Lisa heeft geleverd, het is doordacht, verzorgd, uitgebreid en origineel. Dankzij haar expertise heeft mijn branding en daarmee mijn bedrijf echt een boost gekregen. De samenwerking die ze heeft met Marije maakt dat ik me echt ontzorgd heb gevoeld en ik me kon focussen op mijn eigen bedrijfsvoering.

/ VAKOPRICHTER MEISJESCOACHING

elske kolkman

/ VIAVIEV & RESTAURANT LE JARDIN

vivian lips

Samenwerken met Lisa was heel fijn! Ze heeft voor Le Jardin een mooie rebanding weggezet en dit ook doorvertaald naar een nieuwe website. De combinatie tussen huiselijk, bourgondisch en luxe heeft ze goed aangevoeld en doorvertaald. Lisa schakelt snel waardoor het project vlot verliep.

volg knapper design

©copyright 2019-2024 - knapper design