branding & webdesign

let me help you!

tools, tips
& tricks voor designers

Ik gebruik Zoom voor al mijn kennismakingen en klantpresentaties. Met het PRO abonnement kun je meetings hosten die langer dan 40 minuten duren.

zoom pro

Met Flodesk ontwerp je beeldschone mails en opt-in forms in jouw huisstijl om je emaillijst te laten groeien. De builder is mega simpel. Krijg 50% korting op je eerste jaar van mij!

flodesk

De enige website builder die je optimale creatieve vrijheid geeft en ook écht gebruiksvriendelijk is, ook voor je klanten. Probeer Showit gratis uit, de eerste maand krijg je van mij cadeau!

showit

Deze handige applicatie is mijn digitale brein, en dienst als notitie app, content planner, agenda, client portal en to-do lijst in één! Daarnaast is Notion gratis te gebruiken!

notion

mijn favoriete software
voor creatieve ondernemers

gloednieuw mentorship

Het runnen van een design business kan soms best overweldigend zijn, je bent ontwerper, marketeer, content creator, webbouwer, DTP'er en project manager in één! 

Maar je hoeft het niet alleen te doen, ik kan je helpen! In mijn gloednieuwe 1:1 design business mentorship voor (brand) designers help ik je je groei te verdubbelen en met plezier en resultaat te ondernemen!

nieuw:
Het 1:1 mentorship

1:1 mentorship

Gelukt! je ontvangt nu een mailtje om je emailadres te bevestigen

©copyright 2023 - knapper design