branding & webdesign studio

Ontwikkel een brand design op basis van merkstrategie en je merkt direct dat je branding vóór je bedrijf gaat werken.

een huisstijl met beauty én brains

you've come to the right place
Je toekomstplannen en doelen voor je onderneming zijn ambitieus en jij hebt alle skills, tools en motivatie in huis om ze waar te maken. Alleen lukt het je niet die kwaliteiten en professionaliteit volledig over te brengen naar je potentiële klanten. 

Je bent klaar met die DIY huisstijl waar je toch al nooit tevreden over was en je wilt een punt zetten achter het eindeloos zoeken door generieke Canva templates.

Je bent klaar voor een volgende verdiepende stap voor je merk en je bent op zoek naar een professionele look die met je ontwikkelingen kan meegroeien.

je bedrijf is constant aan het ontwikkelen, maar je merk blijft achter.

klaar met diy gedoe?

 • Straalt de kwaliteit en waarde uit die jij je klanten biedt
 • Bied een naadloze totaalbeleving over al je kanalen
 • Zorgt ervoor dat je droomklant zich direct thuisvoelt
 • Geeft bij een eerste indruk direct de juiste boodschap door
 • Zet volgers in om tot diehard fans van je merk die blijven terugkomen.

een sterk merk ziet er niet alleen geweldig uit, het:

let's do this

Vanuit een fundering van sterke merkstrategie ontwikkelen we samen een prachtige huisstijl voor jouw merk. In 1:1 sessies en presentaties komen we samen tot een eindresultaat die zowel jouw hart als die van je droomklant raakt. Met dit aantrekkelijke brand design ben jij klaar om je merk te (her)introduceren precies op de manier die je altijd voor ogen had.


4 weken
complete huisstijl
1:1 traject

het brand design traject

dit gaan we doen

het stappenplan

Eerst wil ik alles over jou en je bedrijf weten! Bij mij krijg je geen vragenlijstje per mail waarop je zelf mag invullen. Nee, wij gaan samen de diepte in om tot de echte kern te komen. In een fysieke (of online) 1:1 strategiesessie gaan we samen op zoek naar de kern van je merk.

5. add-ons

4. champagne

3. branding

2. brand moodboard

1. merkstrategie

Alles wat we hebben behandeld komt samen in de merkstrategiepresentatie. Daarin staat de essentie van jouw merk beschreven, een sterke geschreven basis voor de visuele vertaling. We eindigen met een spetterend brand moodboard die dient als houvast voor de rest van jouw nieuwe branding!

5. add-ons

4. champagne

3. branding

2. brand moodboard

1. merkstrategie

Op basis van het Brand Moodboard ga ik aan de slag met schetsen voor jouw nieuwe branding. Ik ontwikkel een sterk hoofdlogo met bijpassende sunlogo's & brand marks. Ook stel ik een kleurpalet samen, doe ik typografisch onderzoek en ontwikkel ik sfeervolle illustraties en patronen. Alles komt samen als één kloppend geheel in de huisstijlpresentatie.

5. add-ons

4. champagne

3. branding

2. brand moodboard

1. merkstrategie

Als je helemaal happy bent, lever ik de complete huisstijl op in een overzichtelijke map. Hierin vind je o.a. je Brand Book en alle essentiële bestanden die jij nodig hebt om off- & online te gaan shinen met je merk. Ik lever de huisstijl aan je op en dan is het tijd voor champagne!

5. add-ons

4. champagne

3. branding

2. brand moodboard

1. merkstrategie

Alles wat we hebben behandeld komt samen in de merkstrategiepresentatie. Daarin staat de essentie van jouw merk beschreven, een sterke geschreven basis voor de visuele vertaling. We eindigen met een spetterend brand moodboard die dient als houvast voor de rest van jouw nieuwe branding!

5. add-ons

4. champagne

3. branding

2. brand moodboard

1. merkstrategie

dit gaan we maken

eindproducten
brand design traject

de onderdelen van jouw nieuwe huisstijl

 • Merkstrategie
 • Brand Moodboard
 • Sterk hoofdlogo
 • Sublogo's & brand marks
 • Kleurpalet
 • Fonts & typografie
 • Illustraties & artwork
 • Brand Book

eerdere projecten waar we dol op zijn

bekijk portfolio

crafted with care

made with love

klaar voor een look die wel werkt?

laat je droomklant zich direct thuisvoelen bij jouw merk

 Boek je deze samen met de Custom Showit Website? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting. Vraag ernaar tijdens een belletje of vul het contactformulier in!

Samen ontwikkelen we het merk van je dromen. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Liever eerst een mailtje? Klik hier

Tell me all about your dreams & goals!

klaar om jouw droommerk tot leven te brengen?

kind words

lieve woorden

/ powerment studio

Marga van der Tol

Lisa weet strategie en creatie heel goed te combineren. Voor de Powerment Studio heeft Lisa een sterk logo weten te ontwerpen die perfect het concept en de merkstrategie ondersteunt. Met een custom website heeft ze het concept weten te versterken. Niet alleen is ze strategisch en creatief, maar ook procesmatig krijg je alles uitgewerkt en zijn de opleveringen tot in detail en naar verwachting. Al met al een hele fijne samenwerking in de opbouw naar een sterk merk!

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Lisa heeft geleverd, het is doordacht, verzorgd, uitgebreid en origineel. Dankzij haar expertise heeft mijn branding en daarmee mijn bedrijf echt een boost gekregen. De samenwerking die ze heeft met Marije maakt dat ik me echt ontzorgd heb gevoeld en ik me kon focussen op mijn eigen bedrijfsvoering.

/ VAKOPRICHTER MEISJESCOACHING

elske kolkman

/ VIAVIEV & RESTAURANT LE JARDIN

vivian lips

Samenwerken met Lisa was heel fijn! Ze heeft voor Le Jardin een mooie rebanding weggezet en dit ook doorvertaald naar een nieuwe website. De combinatie tussen huiselijk, bourgondisch en luxe heeft ze goed aangevoeld en doorvertaald. Lisa schakelt snel waardoor het project vlot verliep.

volg knapper design

©copyright 2019-2024 - knapper design