project showcase

bekijk project

brand design traject

rebranding
ster in wonen

Warm
Japandi
Rustig
Natuurlijk
Volwassen
Huiselijk

look & feel

Kelly was na een aantal jaar toe aan een rebranding voor Ster in Wonen. Het nieuwe brand design is warm, huiselijk en rustig geworden met invloeden uit Itali├ź en de Japandi interieurstijl.

merkidentiteit

brand design traject

producten

ster in wonen

klant

bekijk portfolio

interior design, wenen
complete branding

simoon design

bloezenzaak, hengelo gld.
branding, drukwerk & webdesign

bloeiend blooms

fotograaf, winterswijk
complete branding

marije kocken

een paar van onze favoriete projecten

kind words

lieve woorden

/ powerment studio

Marga van der Tol

Lisa weet strategie en creatie heel goed te combineren. Voor de Powerment Studio heeft Lisa een sterk logo weten te ontwerpen die perfect het concept en de merkstrategie ondersteunt. Met een custom website heeft ze het concept weten te versterken. Niet alleen is ze strategisch en creatief, maar ook procesmatig krijg je alles uitgewerkt en zijn de opleveringen tot in detail en naar verwachting. Al met al een hele fijne samenwerking in de opbouw naar een sterk merk!

/ Vakoprichter Meisjescoaching

Elske Kolkman

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Lisa heeft geleverd, het is doordacht, verzorgd, uitgebreid en origineel. Dankzij haar expertise heeft mijn branding en daarmee mijn bedrijf echt een boost gekregen. De samenwerking die ze heeft met Marije maakt dat ik me echt ontzorgd heb gevoeld en ik me kon focussen op mijn eigen bedrijfsvoering.

lieve woorden

/ viaviev & restaurant le jardin

Vivian Lips

Samenwerken met Lisa was heel fijn! Ze heeft voor Le Jardin een mooie rebanding weggezet en dit ook doorvertaald naar een nieuwe website. De combinatie tussen huiselijk, bourgondisch en luxe heeft ze goed aangevoeld en doorvertaald. Lisa schakelt snel waardoor het project vlot verliep.

lieve woorden

Gelukt! je ontvangt nu een mailtje om je emailadres te bevestigen

┬ęcopyright 2023 - knapper design