project showcase

bekijk project

branding, drukwerk & webdesign

rebranding
bloeiend blooms

Landelijk
Natuurlijk
Rustiek
Vertrouwd
Industrieel
Volwassen
Huiselijk

look & feel

Na overname was het tijd voor een nieuwe naam en look! We hebben een merknaamsessie gedaan en daarna een gloednieuwe huisstijl ontwikkeld die de juiste boodschap communiceert.

merkidentiteit

merknaamontwikkeling
brand design traject
custom website
drukwerk

producten

bloeiend blooms

klant

kind words

lieve woorden

/ powerment studio

Marga van der Tol

Lisa weet strategie en creatie heel goed te combineren. Voor de Powerment Studio heeft Lisa een sterk logo weten te ontwerpen die perfect het concept en de merkstrategie ondersteunt. Met een custom website heeft ze het concept weten te versterken. Niet alleen is ze strategisch en creatief, maar ook procesmatig krijg je alles uitgewerkt en zijn de opleveringen tot in detail en naar verwachting. Al met al een hele fijne samenwerking in de opbouw naar een sterk merk!

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Lisa heeft geleverd, het is doordacht, verzorgd, uitgebreid en origineel. Dankzij haar expertise heeft mijn branding en daarmee mijn bedrijf echt een boost gekregen. De samenwerking die ze heeft met Marije maakt dat ik me echt ontzorgd heb gevoeld en ik me kon focussen op mijn eigen bedrijfsvoering.

/ VAKOPRICHTER MEISJESCOACHING

elske kolkman

/ VIAVIEV & RESTAURANT LE JARDIN

vivian lips

Samenwerken met Lisa was heel fijn! Ze heeft voor Le Jardin een mooie rebanding weggezet en dit ook doorvertaald naar een nieuwe website. De combinatie tussen huiselijk, bourgondisch en luxe heeft ze goed aangevoeld en doorvertaald. Lisa schakelt snel waardoor het project vlot verliep.

volg knapper design

┬ęcopyright 2019-2024 - knapper design