project showcase

bekijk project

brand design traject & VIP dag

branding
asv fine jewellery

Handgemaakt
Feestelijk
Ongedwongen
Enthousiast
Art Deco
Betrouwbaar
Authentiek

look & feel

Anouk is dol op de 'roaring 20s' en dat komt terug in haar hele merk. Haar sieraden zijn inspireerd door Art Deco architectuur, dus die stijl moest zeker een plekje krijgen in het brand design.

merkidentiteit

brand design traject
vip design dag

producten

asv fine jewellery
haarlem

klant

bekijk portfolio

interior design, wenen
complete branding

simoon design

bloezenzaak, hengelo gld.
branding, drukwerk & webdesign

bloeiend blooms

fotograaf, winterswijk
complete branding

marije kocken

een paar van onze favoriete projecten

kind words

lieve woorden

/ o-life coaching

Anka Tannemaat

Ik heb erg veel toffe reacties gehad op mijn branding en ik ben er dan ook erg trots op! Je hebt me positief verrast met de richting die je hebt gekozen voor het ontwerp. Ik vind het krachtig, persoonlijk en erg professioneel er uitzien! Mooi hoe jij 'mijn olijfboom' creatief op eigen wijze erin hebt verwerkt. Ik wil je bedanken voor de professionele en persoonlijke samenwerking, met een resultaat waar ik heel trots op ben!

/ ASV FINE JEWELLERY

Anouk van Veenendaal

Het contact met Lisa was super fijn. In een gezellig gesprek hebben we het samen gehad over mijn bedrijf en wat ik hiermee wil uitstralen. Hierna is Lisa aan de slag gegaan met het ontwerp traject waarmee ze me elke keer wist te verrassen. Tussendoor werd ik goed op de hoogte gehouden en was er ruimte voor overleg. Aan het eind van het traject zijn we tot een prachtig resultaat gekomen dat perfect bij mij en mijn merk aansluit. 

lieve woorden

/ giullia & Co

Maaike van Spaandonk

Het contact tijdens het traject was ook heel fijn. Als ik vragen had kreeg ik binnen 24 uur een reactie. Ik voelde mij vrij om mijn mening te geven als iets niet naar wens was. Dit pakte Lisa ook erg goed op en werkte de feedback altijd uit. Ik vond het vooral fijn dat Lisa extra service gaf door, altijd met ons mee te denken. Dankzij Lisa hebben we nu een prachtige branding waar wij erg blij mee zijn!

lieve woorden

Gelukt! je ontvangt nu een mailtje om je emailadres te bevestigen

┬ęcopyright 2023 - knapper design